We helpen u graag!

Neem contact met ons op

OVER ONS

2018    Oprichting Tectum

In juni 2018 is Tectum Prefab Houtbouwelementen opgericht vanuit een samenwerking tussen Bouw & montage Willems en Bouwbureau Ravenhorst. Bovengenoemden werkten al geruime tijd samen; Ravenhorst voorzag in het voortraject (tekenwerk en begeleiding) en Willems in de bouw en montage van de houtbouwelementen. De groeiende markt en vraag naar prefab houtbouw gaf de doorslag om een gezamenlijke BV te starten.

In een kleine hal in Beerze zijn vervolgens de eerste prefab elementen gefabriceerd.  

2019    Huisvesting Handelsstraat Hardenberg

Door de toenemende vraag en de huidige productiecapaciteit is er besloten om in  februari 2019 een tweede werkplaatstimmerman aan te nemen en in maart 2019 een grotere productiehal met kantoren te betreden in Hardenberg. Met deze stap zijn er nieuwe machines aangeschaft om de productie te verhogen. De hal is hierbij ingedeeld met twee productielijnen.


2020    Blik op de toekomst

Om de productie te kunnen verhogen is de hal opgedeeld in een zaag- en een productiegedeelte. Daarnaast is er, om aan de toenemende vraag te blijven kunnen voldoen, per augustus een derde productielijn ingericht. Tectum onderscheid zich door de complexere bouwelementen te produceren. 

Inmiddels zijn er tien medewerkers werkzaam binnen Tectum met ruime ervaring in de prefab houtbouw. Iets waar we als bedrijf trots op zijn!